Liefdevolle zorg,
met professionaliteit als norm.

Wie is 'Bona Vita'?


Mijn naam is Janita Stoffers, ZZP'er in de zorg. Ik zou mijzelf omschrijven als een toegewijde zorgverlener met een passie voor het welzijn van anderen. Sinds mijn 17e ben ik actief in de zorg, en gedurende de jaren heb ik de kans gehad om mijn vaardigheden en empathie te ontwikkelen, met een speciale affiniteit voor zowel ouderenzorg als gehandicaptenzorg. 


In de afgelopen jaren heb ik onder andere mogen werken op een Zorgboerderij met psychogeriatrische bewoners, verpleeg-/verzorgingshuizen en instellingen binnen de gehandicaptenzorg.


Waarom zou u voor mij kiezen?
Wat mij onderscheidt als zorgverlener is mijn opmerkzaamheid, vriendelijkheid en opgewekte persoonlijkheid. Ik ben er sterk van overtuigd dat een positieve benadering en een open houding van onschatbare waarde zijn bij het bieden van zorg. Ik ben vastbesloten om een warme, vertrouwensvolle sfeer te creëren waarin mijn zorgvragers zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen.


Mijn diepe betrokkenheid bij de zorgsector heeft me geleerd dat elk individu uniek is, met zijn eigen behoeften en levensverhaal. Ik ben er trots op om elke dag mijn steentje bij te dragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van de mensen die ik mag ondersteunen. Samen streven we naar het creëren van een omgeving waarin iedereen de zorg en aandacht krijgt die ze verdienen.


Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor de zorg te delen en om samen te werken aan het bevorderen van welzijn en geluk van de zorgvragers die mijn zorg willen ontvangen.


Mocht u meer willen weten over bijvoorbeeld mijn opgedane werkervaring, of heeft u wellicht interesse maar zijn al uw vragen nog niet beantwoord? Twijfel niet en neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord. 


U kunt er voor kiezen het contactformulier hieronder in te vullen. Mocht u liever op een andere manier contact zoeken? U vindt de contactgegevens onder aan de pagina.


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn